Contact

Neem contact op met de stoffeerder

Wilt u uw meubelen voorzien van een nieuwe look?  Of wilt u kussens in uw boot of caravan voorzien van een nieuwe frisse kleur? Meubelstoffeerderij GeWoon Jansen is het adres voor al uw stoffeerklussen. Wijl beantwoorden graag al uw vragen. Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij komen bij u aan huis uw meubels bekijken en geven u een indicatie van de kosten. In een straal van 25 kilometer rond Meppel komen we vrijblijvend bij u kijken. Woont u verder weg, dan brengen wij één arbeidsuur in rekening. Als u ons uw meubels laat stofferen, worden deze kosten in mindering gebracht op de eindfactuur.

 

Zakelijk
Gewoon Jansen stoffeert ook bureaustoelen en vele andere zitmeubelen voor bedrijven. De zitmeubelen kunnen naar de huisstijlkleur gestoffeerd worden. Dit staat als bedrijf zijnde heel professioneel. Wij komen graag bij u langs om een offerte te maken.

 

Algemene voorwaarden
Op al onze diensten zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

 

Privacyverklaring
Voor het uitvoeren van onze werkzaamheden en voor marketingdoeleinden zamelen we soms persoonsgegevens in. We gaan hier zorgvuldig mee om. Lees er alles over in onze privacyverklaring

Contactformulier
Please prove you are human by selecting the Heart.