Wat wij doen

 

Kleinmeubelen

Gewoon Jansen is gespecialiseerd in het renoveren en stofferen van zitmeubelen. U kunt bij ons terecht voor het her-stofferen van uw stoelen, bank, eetkamerstoelen modern, klassiek & design. En het her-stofferen van uw Caravan, Camper of Boot. Wij hebben een breed assortiment stoffen met bijzonder goede stoffenleveranciers, zoals: Clochard Switch, Lancier, Chivasso etc. De keuze uit meubelstoffen is groot. Nieuwsgierig? Maak dan een afspraak om bij ons op de zaak langs te komen!

Wat wij zoal doen

Zit elementen, panelen, wanden, horecameubilair, kantinestoelen, kantoormeubilair & designmeubelen en natuurlijk zorgmeubelen. Van banken tot authentieke stoelen, alles kan naar wens gestoffeerd worden. Kleine reparaties aan kapotte zitmeubelen? Geen probleem!

Particulier, Horeca, Zorg, Onderwijs en Overheid

De zorgsector

De zorgsector moet altijd werken vanuit een beperkt budget. GeWoon Jansen denkt graag met u mee over de best passende oplossing voor het her-stofferen van uw zorgmeubilair. Meubelstoffeerderij GeWoon Jansen beschikt over een groot assortiment vocht en vuil-werende stoffen en antibacterieel en ademende materialen volgens de laatste trends. (GGD goedgekeurd).

Behalve het opnieuw bekleden van uw zorgstoelen met kunstleder, stof of  leder, vervangen wij de vulling en behandelen wij de frames waar dat nodig is. Bij GeWoon Jansen is Afspraak is Afspraak !!

Up to date gemak voor zorgmeubelen
Uw zorgmeubilair is niet te missen daarom kunt u bij ons terecht voor de snelle 8 of 24 uren service. Als u op tijd contact met ons opneemt zijn wij op tijd klaar met het her-stofferen van uw zorgmeubilair. Vraagt u ook eens naar ons stoffeerabonnement.

Horeca
Het vervangen van horecameubilair is kostbaar. Herstofferen is duurzaam en kostenbesparend. Naast bekleden, kunnen wij ook het binnenwerk vernieuwen. Bij GeWoon Jansen vindt u een ruime keuze uit verschillende stoffen en leersoorten.

Horecameubilair

-Eettafelstoelen

-Barkrukken

-Lounge stoelen

Stofferen is altijd maatwerk

Meubelstoffeerderij GeWoon Jansen is uw partner in stofferen als het gaat om maatwerk. Wij kijken samen met u naar de herinrichting van uw kantoor en of zorgwerkplek. Neemt u gerust eens contact met ons op om te kijken of wij aan uw vraag kunnen voldoen in een vrijblijvend gesprek.

Heeft u een stoffeerklus? Neem dan contact met ons op voor het inplannen van een afspraak bij ons op de zaak!

Maak een afspraak!