Over Dirk en Ger Jansen

 

Meubelstoffeerderij GeWoon Jansen bestaat sinds 2011 en sinds die tijd is er veel veranderd.

 

In 2011 startte Dirk Jansen, op de hoek van het BCM-gebouw te Meppel, het bedrijf Meubelstoffeerderij GeWoon Jansen. Dirk is op 13-jarige leeftijd in aanraking gekomen met dit ambachtelijk werk, klassiek geschoold door de gebroeders Van der Raaij uit Amsterdam. Na het werkende leven in andere branches, heeft Dirk uit liefde voor het vak het bedrijf Meubelstoffeerderij GeWoon Jansen opgericht. In het jaar 2015 is zijn zoon Ger, als partner in de VOF aangeschoven. Samen met zijn zoon Ger zijn ze een geweldig duo dat elkaar perfect aanvult. Beide heren halen voldoening en energie uit positieve reacties van tevreden klanten.

Over de jaren heeft de klantenkring zich uitgebreid, maar de locatie op de hoek van het BCM-gebouw voldeed niet meer aan de wensen van de heren. Dit was het moment dat besloten werd om uit te breiden. Meubelstoffeerderij GeWoon Jansen zit nog steeds in het BCM-gebouw, maar dan in het midden van het pand. Op de nieuwe locatie hebben de mannen meer ruimte om te stofferen en onderhanden werk een plekje te geven.

U kunt bij Meubelstoffeerderij GeWoon Jansen terecht voor het herstofferen van al uw meubels, klassiek of modern, Caravan, Camper, Boot of Loungesets.

Bij de mannen van GeWoon Jansen zit u goed!