Vacature

 

Leerling Meubelstoffeerder

 
Meubelstoffeerderij GeWoon Jansen is op zoek naar een jongeman of jongedame van 16 jaar of ouder, die opgeleid wil worden tot Meubelstoffeerder. Je begint bij het begin: sloopwerkzaamheden, vegen, poetsen, sjouwen en alle verder voorkomende werkzaamheden. Ondertussen wordt je zo langzaamaan meegenomen in de stoffeerwerkzaamheden en opgeleid tot vakman of vakvrouw in de meubelstoffeer-branche. Wij leren je precies hoe een tacker werkt, hoe het verspuiten van lijm gaat en hoe de verschillende stoffeer-stoffen vallen. Als meubelstoffeerder ben je bezig met een creatief en uniek vakwerk.
 
Dirk Jansen is een gecertificeerd opleider en GeWoon Jansen is een erkend leerbedrijf en biedt jou de mogelijkheid een uniek vak te leren.
 
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust eens contact met ons op.
 

Over Meubelstoffeerderij GeWoon Jansen.

 
In 2011 startte Dirk Jansen, op de hoek van het BCM-gebouw te Meppel, het bedrijf Meubelstoffeerderij GeWoon Jansen. Het bedrijf is gespecialiseerd in het renoveren en herstofferen van zitmeubelen. U kunt GeWoon Jansen terecht voor het her-stofferen van uw stoelen, bank, eetkamerstoelen modern, klassiek & design, het her-stofferen van uw Caravan, Camper of Boot. Onze collectie breidt zich nog altijd uit! Wij hebben een breed assortiment stoffen met bijzonder goede stoffenleveranciers, zoals: Clochard Switch, Lancier en meer. De keuze uit meubelstoffen is groot.

Per 1 januari 2017 zijn wij verhuisd binnen het pand BCM aan de Industrieweg 5 te Meppel. Wij hebben heel hard gewerkt om het voor elkaar te krijgen en het resultaat mag gezien worden. Nu 2 maanden verder loopt het op rolletjes. De klanten die ons al hebben bezocht, vinden het erg mooi geworden. Als laatste is de raamreclame geplaatst. Laat het voorjaar maar beginnen, GeWoon Jansen is er klaar voor!