Meubelstoffeerderij GeWoon Jansen

gespecialiseerd in klassieke kleinmeubelen en het opnieuw bekleden
van kussens voor boten, caravans en loungeset.

Bekijk werk

GeschiedenisGewoon Jansen

Jarenlange passie voor stoffering

Meubelstoffeerderij GeWoon Jansen begon met Dirk Jansen. Klassiek geschoold door de gebroeders van de Raaij uit Amsterdam, heeft hij jarenlang ervaring in de stoffeerbranche opgedaan. Nu leidt hij Gewoon Jansen samen met zijn zoon Ger. De liefde voor het vak gaat letterlijk over van vader op zoon.

 

Dirk maakte in 2011 de overstap van het onderwijs naar een eigen meubelstoffeerderij. Zoon Ger kwam erbij om vader Dirk te helpen, omdat het te druk werd voor één persoon. Ger blijkt het stofferen ook in de vingers te hebben en wat tijdelijk zou zijn is omgezet in een Vof.
Nu leiden de mannen samen de meubelstoffeerderij. Ger leert van vader Dirk de kneepjes van het vak en doet de verkoop. Samen zijn ze een sterk team. Gewoon Jansen is een bedrijf waar nog tijd gemaakt wordt voor zorg en afwerking, bovendien staan ambacht, kwaliteit, zorg voor detail en service centraal in hun filosofie.

 

Wij stellen ons vakmanschap al sinds het jaar 2011 in dienst. Hoewel de eisen van bedrijven en particulieren sterk van elkaar verschillen, lijken de manieren om hieraan tegemoet te komen soms veel op elkaar. Waar een bedrijf meubels wil restaureren volgens de oorspronkelijke technieken, wil een particulier eigen of familiebezit intact houden, maar nog wel kunnen gebruiken. Met uitmuntend vakmanschap voorziet GeWoon Jansen in beide behoeften.
De kwaliteit van ons werk garandeert dat waardevolle stukken van generatie op generatie behouden blijven.

 

Heeft u een stoffeerklus? Neem dan contact met ons op voor het inplannen van een afspraak bij ons op de zaak!

Maak een afspraak!